Nis

Değerlerimizle Yaşıyoruz projesi etkinlikleri devam ediyor.

Nis

Dilimizin Zenginlikleri mayıs ayı yapılan etkinlik örnekleri

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını büyük bir çoşkuyla kutladık. Emeği geçen tüm öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Nis

Adalet ile ilgili öğrencilerimizin gerçekleştirmiş olduğu etkinlikler

Nis

Boğaziçi Şehir Koleji tarafından Kütahya merkez ilçede her yıl düzenlenen "Bİ KESİR Bİ ŞEHİR" adlı matematik yarışmasında okulumuz 4. sınıf öğrencileri il ikincisi olmuşlardır. Bu başarılarından dolayı öğrencilerimizi ve öğretmenlerimizi tebrik eder ve başarılarının devamını dileriz.

Mrt

Aile Yapısının Korunması ve Aile Yapısının Güçlendirilmesi aylık faaliyet planı doğrultusunda, kardeş olan okulumuz öğrencileri arasında " Kardeşimi Ne Kadar Tanıyorum" adı altında yarışma gerçekleştirilmiştir.

Mrt

Dilimizin Zenginlikleri projesi adı altında mart ayında öğrencilerimizin gerçekleştirdiği etkinliklerden kareler

Mrt

Okulumuz öğrencilerinin gerçekleştirdiği vatan sevgisi konulu etkinliklerden kareler

Mrt

Değerlerimizle Yaşıyoruz projesi kapsamında bu ayki konumuz olan vatan sevgisi ekseninde okulumuz öğrencilerinin gerçekleştirmiş oldukları etkinliklerden kareler

Mrt

Kütahya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından yapılan ilkokullar arası masa tenisi yarışmasına takım olarak katılan öğrencilerimiz il ikincisi olma başarısı göstermişlerdir. Oyuncularımızı bu başarılarından dolayı tebrik ederiz.

Mrt

1-7 Mart Deprem Haftası nedeniyle okulumuzda öğretmenlerimiz tarafından verilen afet eğitimi ve deprem tatbikatımızdan kareler

Şbt

Öğrencilerimizin Dilimizin Zenginlikleri adı altında şubat ayında yapmış oldukları etkinlikler.

Ock

Okulumuz öğrencileri, önemli değerlerimizden olan "Paylaşma" duygusunu arttırmak için en sevdikleri oyuncakları arkadaşlarıyla paylaştılar. Öğrenciler arasında bağı kuvetlendiren bu etkinlikle öğrenciler hem oyuncakların hikayelerini arkadaşlarıyla paylaştılar hem de oyuncaklarla birlikte oyunlar oynadılar.

Haz

Okulumuz öğrencileri değerler eğitimi kapsamında kuş yuvaları yaptılar. Yapılan bu yuvalar okul bahçesinde bulunan ağaçlara asılmıştır.

Okulumuzda Dilimizin Zenginlikleri projesi başlamıştır.