May

Ortağı bulunduğumuz İnteractive Book Reading eTwinning projesinin çalışmalarının sonuna gelindi. Proje boyunca yaptığımız çalışmaları pandemi nedeniyle çevirim içi ortamda sergiledik.

May

İl Emniyet Müdürlüğünce öğrencilerimize trafik güvenliği eğitimi verilmiştir.

May

Medyasal projesinde öğrencilerimiz dijital ayak izini öğrendi şimdi tüm okululumuz dijital ayak izini İNTERACTİVE BOOK READİNG projesiyle öğrenecek.

May

MEDYASAL PROJESİ 25.05.2021 GÜNÜ KAPANIŞ TOPLANTISINI YAPTI.

20 MAYIS OKUL DIŞARDA GÜNÜ

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk bayramı kapsamında  okulumuzda yapılan etkinliklerde

Resim alanında;                                       Satraç Turnuvasında;

1. Şevval Su KURT 1-E                        1.Yavuz Kağan ALTINOK 2-D

2. Ali eymen SÜMER 1-E                      2. Mustafa Eymen KIZIKLIOĞKLU 4-A

3. Şaban Yasin BAYRAK 3-A                 3.Mustafa Eymen KOSOR 3-E

Nis

Ailerimiz ile aile içi iletişim konusu hakkında veli seminerlerimiz başlamıştır yıl sonuna kadar çeşitli konularda çalışmalarımız devam edecektir.

Ock

Medyaokuryazarlığına dikkat çekmek ,interneti ve sosyal medyayı doğru kullanma becerisi kazandırmak için başlarttığımız MEDYASAL projemizin çalışmaları başladı.